Idees a la pràctica

Blog Banner Final 07 10 2015

Hi ha molts tipus d’idees, com també moltes maneres de ser. En aquest sentit, les activitats culturals i artístiques per la seva riquesa característica ofereixen un ventall molt ampli de possibilitats per fer-les/los més visibles, audibles i presents. Aquest és un acte d’estètica política i JSRIRRI vol mantenir un enfocament ètic en aquesta pràctica.

D’aquesta manera, JSIRRI vol acollir diferents tallers a càrrec de professionals especialitzats en arts visuals, escèniques i sonores vinculades a la transformació social. Alguns tallers es plantejaran com una introducció o un anàlisi de diferents formes de treballar; els quals poden conduir a la seva aplicació en altres contextos o al desenvolupament d’habilitats. Molts d’ells es centraran principalment en el Teatre de l’Oprimit (TO); d’altres oferiran presentacions per a altres aplicacions i dimensions de pràctiques artístiques i culturals d’arreu del món. El preu dels tallers i de les activitats associades resultarà raonable per poder cobrir despeses; Es farà un càcul a escala aproximat segons l’origen gogràfic dels participants.

JSRRI també vol donar la benvinguda i col·laborar en l’establiment de vincles i xarxes entre professionales de diferents llocs de vàries maneres. L’actuació d’un grup de dança hawaià en la innauguració del mes de novembre marcarà el llançament d’aquest tipus d’esdeveniments. Aquest col·lectiu descriu el seu art com una visió estètica en vers als casos de violència intercultural, de destrucció i de devastació tant a nivell històric com els que ens trobem a l’actualitat. Aquest grup participarà i compartirà la seva filosofia i experiències amb tots els presents. Utilitzaran rituals indígenes i dances per tal d’articular una política cultural. Tindreu més detalls sobre el programa innaugural ala pròxima publicació.

Els actes innaugurals es finançaran a través de donacions i d’activitats de capatació de fons a càrrec dels nostres convidats de Hawai. A llarg termini és possible que es destinin alguns fons per tal de facilitar intercanvis artístics –actualment estem explorant vies en aquest sentit, per tant s’accepten idees i contribucions. A curt termini, es preveu que tant particulars, com grups, com institucions busquin les seves pròpies vies de finançament per establir projectes enllaçats amb JSIRRI.

Estigues al dia i no et perdis la pròxima publicació que comptarà amb tots els detalls de les emocionants celebracions innaugurals que es duran a terme entre el 28 d’octubre i el 13 de novembre a Jana Sansriti (Calcuta, Índia).

Trobeu-nos a Facebook, Twitter, www.c-linq.nl

Translated by Sandra Vargas Gañan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s